REFERENCE







Recenze od našich firemních zákazníků 

V roce 2017 a 2021 jsem stěhovali kompletní kanceláře známé společnosti Heureka v Praze v Karlíně. Vše proběhlo k plné spokojenosti zákazníka. Fotky najdete na našem Facebooku.

Stěhovali jsme prostory obchodu Biooo CZ o rozloze 350m2 z OD Kotva do OC Šestka. Celá akce proběhla za jedinou noc. "Naprostá spokojenost" toto nám napsala manažerka, která s námi noční akci řešila.

Společnost provozující věrnostní program Sphere je naším dlouhodobým zákazníkem. Stěhovali jsme společně pobočky po celé ČR a SR. Naše dlouhodobá spolupráce je pro nás důkaz o klientově spokojenosti. Držitelé karty Sphere mají u nás 10% slevu.

Dlouholetou spolupráci máme s mnoha makléři a pobočkami společnosti Remax. Klienti i makléři oceňují propojenost s naší firmou. Realizovali jsme společně stovky zakázek.

Jsem hrdými partneři České zemědělské univerzity. Realizovali jsme společně několik zakázek. Například uskladnění nábytku z AOLY nebo ekologickou likvidaci starého nábytku.

Napsali nám: Chlapi super, bezva práce a pomoc. Fakt super služba. Tuto firmu plných online nadšenců a programátorů stěhujeme již potřetí a pokaždé do většího! Jsme rádi za tuto spolupráci, a přejeme jim hodně úspěchů.

Pravidelně vozíme na Pražské letiště nástroje Brněnského orchestru na jejich zahraniční turné.

Jsme partneři v oblasti stěhování poboček a přepravy zboží outdoorového výrobce kvalitního oblečení Hudy Sport.

Pro společnost legendární značku Levi's jeans zajišťujeme stěhovací a vyklízecí služby již mnoho let. Vážíme naší spolupráce.

Zajišťovali jsme stěhovací akci pro Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy. Stěhování kancelářských prostor včetně likvidace starého vybavení proběhlo ke spokojenosti zákazníka.

Jsme partneři spediční firmy Yusen Logistcs. Zajišťujeme pro našeho klienta takové zakázky kde je potřeba využít stěhovací služby v rámci přepravy.

Stěhovali jsem pro tuto a i spousty jiných školek klavíry, pianina a dětský nábytek.

V roce 2023 jsme přestěhovali kompletní velký Opel auto servis včetně showroomu. Stěhovali jsme veškerý nábytek, zboží, náhradní díly, stroje na přezouvání pneumatik atd.

Zavolejte nám!
Kontaktujte nás